Cevisama 2018 – Tendències en ceràmica i bany

posted in: General | 0

Bigmat Corona acudeix a la fira de ceràmica Cevisama a València

 

La Fira Cevisama, que va celebrar-se del 5 al 9 de febrer a València, és la segona més important del món en ceràmica, després de Cersaie a Bolònia. Aquí es presenten les noves tendències del sector. Aquest any s’ha batut rècords, com l’ampliació de 8 a 10 pavellons, i un   augment del 30% en la presència d’expositors extrangers. La fira comptava amb un total de 120.000 metres quadrats d’exposició. A més, cada vegada s’hi consolida més el sector del bany.

 

A Bigmat Corona no ens ho hem volgut perdre. Hi hem assistit per a conéixer les novetats que presenten les nostres marques, pioneres del sector, i primordials col·laboradors del grup Bigmat:

 

Stand de Baños10

 

La fira ha demostrat que la ceràmica és un element de disseny protagonista de l’interiorisme. Aquesta edició ha marcat les tendències en decoració per als pròxims anys.

 

Si l’any passat ja vam veure grans formats en paviments, com el 60×120, en aquesta edició hem vist el 90×180. En el cas del revestiment, el 30×90 ja és una realitat i la novetat ha estat el 40×120. A més, els fabricants aposten per col·leccions transversals, amb multitud de formats i decorats, per tal que l’elecció sigui al gust del consumidor, permetent un alt nivell en personalització dels espais. També es continua jugant amb les textures i els revestiments amb relleus.

 

Nova col·lecció de Vives

Casa Infinita

 

Tendències com l’hidràulic, les fustes i la pedra natural també es desenvolupen en tot tipus de formats i resalten textures:

 

Ceràmica Mainzu

Ceràmica Exagres

 

Pel que fa al bany, les tendències van cap a un disseny minimalista i de línies rectangulars. Els plats de dutxa de resina es consoliden amb tamanys cada cop més grans. Surten models de banyeres d’illa. Es juga amb la il·luminació led en mobles, miralls i mampares.

 

Per a més informació consulta aquí les nostres marques o posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Tornar

Leave a Reply