Aquest estiu comparteix bons moments amb amics i familiars en el teu jardí comptant amb la millor barbacoa. Tria el disseny que necessites descobrint les característiques dels diferents models de barbacoes a Bigmat Corona.

Actualment ens trobem diferents opcions: barbacoes metàl·liques, portàtils o de fusta. Totes elles s’adapten perfectament a diferents espais com terrasses o jardins. En trobaràs de tots els tipus al nostre catàleg de Jardí.

Els models més moderns compten amb rodes, doble graella i altres especificacions. Si necessites el model perfecte descobreix quina et convé entre aquests tipus de barbacoa:

  • Barbacoa d’obra: anomenada també modular. Aquesta alternativa es recomana en un jardí ampli. Et permet escollir entre diverses estructures ja sigui amb lleixes, calaixos o bancades, entre els diferents mòduls. Podràs triar la teva al nostre catàleg de Barbacoes d’Obra.
  • Barbacoa de gas: senzilles de transportar i ràpides d’encendre. Et permeten regular diverses posicions amb els comandaments i ajustar la intensitat de la flama per preparar els teus millors plats. Aquest model pot arribar a altes temperatures i elaborar carns amb més temps de cocció.
  • Barbacoa elèctrica: lleugeres, pràctiques i amb senzill funcionament. Només necessitaràs un endoll proper. Es poden posar en espais més petits on es transporten de forma molt còmoda. A més, compten amb cuba d’alumini i tapa.

Si comptes amb un espai petit, sens dubte les portàtils seran el teu millor elecció per guardar-les al traster o garatge.

Com elegir la teva barbacoa ideal?
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *